Werken en leven in beweging
C a r o l i n a   J a n s s e n
 

 

Lichaamswerk 

Sommige dingen lijkt je lichaam eerder te weten dan je verstand. Maar het heeft soms wat aandacht nodig om je daarvan bewust te zijn.Wanneer je iets aan den lijve hebt ondervonden beklijft het pas echt.

Coaching lichaamswerk

Tijdens de coaching worden allerlei oefeningen gedaan waarbij gewerkt wordt met je lichaam als instrument. Het doel is het vergroten van het contact met je lichaam en je gevoelens in relatie tot de ruimte om je heen. Uiteindelijk ontwikkel je zo een beter contact met jezelf. Lichaamsgerichte coaching werkt voor mensen die hun eigen grenzen beter willen leren aangeven, die willen leren luisteren naar de signalen van hun lichaam en voor hen die zich bewust willen worden van hun non verbale uitstraling. Hierbij kan soms gewerkt worden met videofeedback. Lichaamsgerichte coaching wordt aangeboden bij stress,burn-out, assertiviteit, zelfvertrouwen, spreken in het openbaar en bij bewustwording van de non verbale communicatie.

Cursussen 'ontspannen kun je'leren', 'Yoga en Meditatie' en 'dansimprovisatie' worden gegeven binnen de werkplaats van www.werkenuitleg.nl


 

 

 

Saskia:

“Toen ik voor het eerst in de werkruimte kwam, werd ik direct aan het werk gezet. Niet praten maar doen. Luisteren naar mijn ademhaling en mijn lijf van top tot teen bewust voelen. Uit mijn hoofd, uit mijn comfort zone, dat vond ik eng, maar het was precies wat ik nodig had en bracht meteen meer rust. Ik voel me veilig bij Carolina en ervaar dat ik er mag zijn zoals ik ben”.